BD-construct is trots om erkend dealer van Palfinger te zijn! Hieronder vertellen wij u waarom. 

Als wereldmarktleider is Palfinger de nummer één op de markt op het vlak van laadkranen. Zij produceren wel 150 verschillende types kranen en bezitten een marktaandeel van meer dan 30 procent. Daarnaast staat Palfinger vooral bekend als de meest betrouwbare, innovatieve en kosten-efficiënte partner voor laad- en losoplossingen voor gebruik op bedrijfsvoertuigen. Dankzij het uitgebreid aanbod van kranen en hoge kwaliteitseisen is Palfinger dé oplossing voor elk probleem, groot of klein. 

Zo is Palfinger gespecialiseerd in autolaadkranen, on- en off road kranen, Epsilon hout- en recyclingkranen, alsook containersystemen. Door de jaren heen werd het gamma nog verder uitgebreid met meeneemheftrucks, laadkleppen, haakarmsystemen, ... 

Er bestaat geen twijfel over de kwaliteit van Palfinger. 

Met BD-construct streven wij dezelfde eisen na. Bij ons kan u terecht voor professioneel advies, oplossingsgericht denken, expertise, een uitgebreide service en een hoge kwaliteit. Van verkoop tot service en herstelling staat BD-construct paraat als betrouwbare partner voor uw bedrijf. Alles verloopt in eigen beheer, daardoor kunnen wij uw voertuig in onze bedrijfshallen volledig opbouwen naar wens en behoefte. 

Bij BD-construct kan u ook terecht voor herstelling en service van andere merken, reparatie van hydraulische slangen en een grote voorraad aan wisselstukken. Bij ons wordt u steeds geholpen door vakmensen. 

Kom zeker ook langs voor uw Palfinger-onderdelen. In ons magazijn hebben we de meest courante onderdelen van Palfinger op voorraad.